Ilmianna itsesi suorahaun ehdokkaaksi

Näin päädyt headhunterin haaviin

Suorahaku – tutummin headhunting – voi olla väylä uuteen tehtävään. Suorahaun ehdokkaaksi päätyvät todennäköisimmin he, jotka ovat tuoneet ammatillisen osaamisensa julki ja löydettäväksi esimerkiksi Linkedinissä, jolla on pelkästään Suomessa noin 1,5 miljoonaa ja maailmalla noin puoli miljardia käyttäjää. Linkedin-profiili onkin headhunterin näkökulmasta mahdollisen ehdokkaan ansioluettelo, kotisivu ja blogi. Tavallinen ansioluettelo kertoo, mitä henkilö on tehnyt aiemmin, Linkedin kertoo kokonaisvaltaisesti ammattiminästä interaktiivisin keinoin.

Jos haluat kertoa meille, että olet kiinnostunut tulemaan löytämäksemme etsiessämme ehdokkaita suorahaun toimeksiantoihimme, lähetä meille linkki Linkedin-profiilisi alla olevalla lomakkeella.

Ilmianna itsesi suorahaun ehdokkaaksi

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet lähettämäsi linkin LinkedIn-profiiliisi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli profiilisi sopii johonkin suorahaun toimeksiantoomme.

LinkedIn URL *

Suostun antamieni tietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön / I give my consent to use my personal information *

Lähettämällä linkin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn suorahakutoimeksiantoihin Momentous Oy:ssä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojakäytännöistä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia