Momentous-kokemus

Momentous tarjoaa ainutlaatuisen asiakas- ja ehdokaskokemuksen

Syvällistä tukea yrityksen kehittämiseen

Me Momentouksella ymmärrämme, että hyvä kokemus alkaa ensikohtaamisesta. Puhelusta, tapaamisesta, neuvottelusta — hetkistä, joina kohtaamme asiakkaamme ihmisinä. Vahva liiketoiminnan ja bisnespsykologian ymmärrys auttaa meitä auttamaan sinua kehittäessäsi yritystäsi.

Kun tarpeenasi on rekrytoida uusi avainpelaaja tiimiisi, kehittää yrityksesi johtamiskulttuuria tai ymmärtää arvioitavien henkilöiden psykologiaa, Momentouksen tiimi on sparrauskumppaninasi ja tukenasi.


"Olette taitavia selvittämään tarpeemme, löytämään niihin ja kulttuuriimme sopivat ehdokkaat sekä pitämään meidät sekä ymmärtääkseni myös ehdokkaat koko ajan ajan tasalla prosessin etenemisestä. Prosessi on alusta saakka ammattimaisesti ja ystävällisellä asenteella hoidettu."
Ainutlaatuinen kokemus ehdokkaalle

Momentous on ihmisläheinen ja luotettava yhteistyötaho myös ehdokkaalle ja arvioitavalle. Prosessin aikana autamme ehdokkaita haastattelujen kautta tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja selkiyttämään omat uratavoitteensa. Myös heille, jotka eivät tule valituksi, prosessi avaa usein kirjaimellisesti uusia polkuja. Ei ihme, että kohtaamme usein myös uudestaan.

Osallistuminen suorahakuun tai henkilöarviointiin auttaa näkemään oman uran ja omat kyvykkyydet uudessa valossa. Ja kun olet tunnistanut mitä aidosti haluat itsellesi ja mitä uraltasi, ymmärrät paremmin myös millaisissa tehtävissä ja yrityksissä voit kehittyä.

"Prosessi hoidettiin esimerkillisesti aina ensikontaktoinnista viimeiseen keskusteluun asti. Suorahakukonsultin kanssa käydyt keskustelut olivat todella hedelmällisiä ja avoimia. Hänen toimeksiantajayrityksen toimialatuntemus oli todella suvereenia ja antoi itsellekin eväät päätöksentekoon. Prosessin vaiheet ja aikataulut viestittiin selkeästi. Käytyäni allekirjoittamassa sopimuksen, konsultti soitti pian perään ihan vain onnitellakseen."

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut tulemaan löydetyksi suorahakuehdokkaaksi, klikkaa itsesi tänne tämän lomakkeen lähettämisen sijaan.

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojakäytännöistä