Ihmislähtöistä henkilöarviointia

Monimenetelmäinen Cresco-henkilöarviointi tuo parempaa osumatarkkuutta

Monimenetelmäisyys tuo osumatarkkuutta

Henkilöarviointimme ovat aina monimenetelmäisiä sisältäen mm. psykologin haastattelun, simuloituja tilanteita, casetyöskentelyä sekä erilaisia testejä ja kyselyjä. Monimenetelmäisyys kasvattaa arvioinnin osuvuutta merkittävästi ja tarjoaa näkymän arvioitavan henkilön sisäisiin motivaattoreihin ja arvopohjaan.

Arviointi luo pohjan arvioitavan menestykselle

Henkilöarviointi antaa myös käytännöllisiä työkaluja ja näkemystä, miten sujuvoittaa uuden avaintyöntekijän perehtymistä rooliinsa. Meidän tehtävämme Momentouksella on etsiä ja tunnistaa keinoja ja tapoja tukea yksilöitä, jotta heistä kehittyy työnsä todellisia helmiä.

Arviointiraportointikeskustelut kasvattavat myös omaa osaamistasi

Tehtyjen arviointien raportointikeskustelut ovat kriittisen tärkeä osa Momentouksen henkilöarviointeja. Niiden kautta saat avaimia kehittää omaa rekrytointiosaamistasi, tunnistat tarkemmin kulloiseenkin valintaan liittyviä olennaisia riskejä ja kirkastat kykyäsi tehdä osuvampia rekrytointi- ja arviointipäätöksiä.

Me tunnistamme roolimme osana työnantajakuvaasi; onhan kontakti meihin yksi uuden avainpelaajasi ensimmäisistä yhteyksistä yritykseesi.

Hyödyt sinulle

1. Ymmärrys arvioitavan henkilön vahvuuksista ja kehittymiskohteista tehtävässä.
2. Henkilöarvioinnin ammattilaisen objektiivinen näkemys henkilön soveltuvuudesta tehtävään - vähemmän virherekrytointeja
3. Erojen löytäminen tasavahvojen hakijoiden välillä
4. Vinkkejä siihen, miten henkilöä kannattaa johtaa niin, että hän yltää parhaimpaansa ja viihtyy työssään

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut tulemaan löydetyksi suorahakuehdokkaaksi, klikkaa itsesi tänne tämän lomakkeen lähettämisen sijaan.

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojakäytännöistä