Lähdöstä maaliin 6 – 8 viikossa

ONNISTUNEEN EHDOKASVALINNAN ENSIASKELEET

Sinun ja konsultin yhteisen työskentelyn lopputuloksena syntyvä tehtäväprofiili on sparrattu ja kokoava näkemys, tehtäväkuvausta laajempi dokumentti tarpeestasi. Se perustuu yhteiseen näkemykseen haettavasta ihanne-ehdokkaasta ja konsultin tekemistä sidosryhmähaastatteluista, ja vastaa ehdokasmarkkinaa.

Ehdokaskartoituksen tuloksena syntyvä longlist tarjoaa sinulle konkreettisen katsauksen ehdokasmarkkinaan ja kiinnostaviin ehdokkaisiin. Longlistalle valitut potentiaalit täyttävät profiilissa määritellyt kriteerit, mikä tarkoittaa, että käytät aikaasi vain sopivien ehdokkaiden arviointiin.

Kontaktoidessamme yhdessä longlistalta valitsemamme potentiaalit varmistamme, että heidän motivaationsa, osaamisensa ja kompensaatio-odotuksensa vastaa haettua ihanne-ehdokasta. Kontaktoinnin yhteydessä keräämme tietoa työnantajamielikuvastasi ja kerromme siitä sinulle; toisaalta ammattitaitoinen kontaktointimme tukee ja vahvistaa työnantajamielikuvaasi.

KEITÄ OVAT TEHTÄVÄÄN SOPIVIMMAT?

Kokeneen, ulkopuolisen ammattilaisen toteuttama haastattelu varmistaa objektiivisen näkemyksen henkilön soveltuvuudesta. Haastateltavien ehdokkaiden määrälle ei meillä ole aikaan sidottuja rajoitteita – haastattelemme kaikki potentiaalisiksi arvioidut ehdokkaat heidän lukumäärästään riippumatta.

Haastatelluista ehdokkaista muodostuva short list ja sen suullinen läpikäynti konsultin kanssa mahdollistaa sinulle vaivattoman ehdokasvertailun ja käytät aikaasi ainoastaan puolestasi ’esikatseltujen’ ehdokkaiden/potentiaalinen pohdintaan. Short listan ehdokasvertailu tukee myös rekrytoinnin seuraavia vaiheita.

Teemme pääehdokkaiden tapaamisista sinulle vaivatonta: sovimme tapaamisten aikatauluista ehdokkaiden kanssa ja tuemme haastatteluiden toteuttamista sparraamalla ennalta tapaamisten sisältöä ehdokkaiden pohtimien tehtävää koskevien kysymysten pohjalta sekä järjestämällä tarvittaessa tilat tapaamisiin. Olemme käytettävissäsi myös pääehdokastapaamisen jälkeen, mikäli valinta jatkoon etenevien ehdokkaiden välillä osoittautuu vaikeaksi.

MELKEIN MAALISSA

Psykologinen henkilöarviointi ja ehdokkaan nimeämien suosittelijoiden haastattelut tuovat objektiivisuutta, monipuolistavat ja täydentävät näkemystä ehdokkaasta sekä varmentavat tämän sopivuuden tehtävään. Henkilöarviointi antaa myös eväitä ehdokkaan perehdyttämiseen ja tukee tulevan esihenkilön johtamistyötä.

TUEMME SINUA MAALIIN ASTI

  • Tuotamme kaiken prosessissa tarvittavan materiaalin.
  • Tarjoamme sinulle reaaliaikaisen näkymän rekrytoinnin etenemiseen.
  • Huolehdimme säännöllisestä ehdokasviestinnästä ja työnantajamielikuvastasi.
  • Olemme käytettävissäsi päätöksentekosi tueksi aivan toimeksiannon loppuun ja työsopimuksen allekirjoittamiseen.
  • Työllemme tarjoamme aina takuun.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut tulemaan löydetyksi suorahakuehdokkaaksi, klikkaa itsesi tänne tämän lomakkeen lähettämisen sijaan.

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojakäytännöistä