Kevennetty suorahakupalvelu Talentous asiantuntijoiden rekrytointiin

Rekrytoinnin markkina on ollut muutoksessa jo pidempään. Aiemmin valta on ollut korostuneesti rekrytoivalla yrityksellä, joka on saanut valita parhaan osaajan hakijoiden joukosta. Nyt parhaat tekijät valitsevat itse työnantajansa, ja siinä kilpailussa pärjäävät organisaatiot, joilla on paras työnantajabrändi sekä laadukkaimmat ja joustavimmat johtamiskäytännöt. Hyvälläkään työpaikkailmoituksella et tavoita parasta hakijajoukkoa, sillä parhaiden tekijöiden ei tarvitse hakea töitä vaan niitä tarjotaan heille.

Momentous tarjoaa asiantuntijahakuihin täysin oman, ketterämmän ja kustannustehokkaan ratkaisun: kevennetyn suorahakupalvelun, Talentouksen.

Talentous-haku on nopea ratkaisu asiantuntijarekrytoinnin kriittisimpään vaiheeseen: oikeiden osaajien tunnistamiseen ja löytämiseen. Me tavoitamme myös henkilöt, jotka eivät aktiivisesti etsi uusia työmahdollisuuksia.

Talentous-haku keskittyy ennen kaikkea ehdokkaiden osaamisen arvioimiseen. Sen lopputuotteena on lista jo valmiiksi osaamiseltaan potentiaalisiksi todettuja henkilöitä, joiden joukosta asiakas valitsee sopivimman.

Talentous-haku sisältää seuraavat osa-alueet:

  • Tehtävän laadukkaan profiloinnin yhdessä asiakkaan kanssa
  • Kattavan ja perusteellisen ehdokaskartoituksen
  • Asiakkaan hyväksymien potentiaalisten ehdokkaiden kontaktoinnit
  • Tehtävästä kiinnostuneiden henkilöiden tietojen toimittamisen asiakkaalle

Toimeksiannot on mahdollista toteuttaa kokonaan etänä Momentouksen tietoturvallista asiakasportaalia hyödyntäen.

Talentoukseen on mahdollista yhdistää muitakin laadukkaita palveluitamme kuten videohaastattelut, kokeneen konsultin toteuttamat haastattelut ja psykologiemme toteuttamat kattavat henkilöarvioinnit.

Lue lisää palvelustamme tai ota meihin suoraan yhteyttä!


(19.3.2019, päiv. 20.5.2022)

  • Fin