Autamme yrityksiä johtamaan 
itseään paremmin.

SUORAHAUT • KETTERÄT TALENTOUS-HAUT • PSYKOLOGISET HENKILÖARVIOINNIT • JOHDON ARVIOINTI JA KEHITTÄMINEN • KONTAKTI

Löydä menestyksen tekijät

Suorahaku löytää aidosti parhaiten yrityskulttuuriisi sopivat ja tulevaa menestystäsi tukevat rekrytoinnit — nopeasti ja ennenkaikkea.

Suorahaku löytää aidosti parhaiten yrityskulttuuriisi sopivat ja tulevaa menestystäsi tukevat rekrytoinnit — nopeasti ja ennenkaikkea.

Liiketoiminnan kehittäminen alkaa ihmisestä. Me autamme löytämään siihen sopivat ehdokkaat.

Momentouksella on pitkän kokemuksen myötä ainutlaatuinen kyky löytää ja tunnistaa potentiaalisimmat ehdokkaat juuri sinun tarpeisiisi. Ehdokkaat, jotka sopivat sekä liiketoimintaosaamiseltaan että kulttuurisesti yrityksesi tavoitteisiin.

Kevyt suorahaku: Talentous

Talentous on kettera suorahakutapa, jossa me etsimme ja kontaktoimme ehdokkaat, jotta sina voit keskittya parhaiden haastatteluun.

Kun haluat yhdistää oman haastattelu- ja HR-osaamisesi ammattimaiseen ehdokas-researchiin, Talentous-haku on fiksu valinta.

Talentous-haussa pääset haastattelemaan huolella valittuja, kiinnostuksensa ja pätevyytensä osoittaneita ehdokkaita jo muutaman viikon kuluessa aloittamisesta.

Ihmislähtöisempiä henkilöarviointeja

Jokaisen yrityksen kulttuuri rakentuu toisiaan arvostavien ihmisten ymparille, ja sille pohjaa yrityksen menestys. Siksi me Momentouksella fokusoimme ihmiseen ja hanen ominaisuuksiinsa.

Keinomme on inhimillinen kohtaaminen, sekä vahva ammatillinen psykologin silmä. Näiden kautta etsimme ja tunnistamme sen, miten yksilöä tuetaan, ja kehitetään — jotta heistä voisi kehittyä työnsä todellisia helmiä.

Henkilöarviointi ei ole pisteytyskoneisto — Momentouksen arviointiosaaminen pohjaa psykologian kautta tulevaan ihmisen ymmärtämiseen. Se tekee henkilöarvioinneista rikkaampia ja osuvampia.

Ainutlaatuista johdon sparraamista

Johdon arviointi ja kehittaminen alkaa itsensa tuntemisesta.

Johdon Momentouksen kanssa työskentely on erilaista. Meidän kanssamme sparraat aidosti johtamisen kulttuuria ja itseäsi. Johtoryhmän arviointi pohjaa aina yrityksesi ydintoiminnan ja strategian ymmärtämiseen, syvään kulttuuriin ja sen muutostarpeisiin ja koko johdon työkäyttäytymisen ja johtamisen ymmärrykseen.

Johtamisen arviointi antaa ammattimaisen näkemyksen johdon kyvystä johtaa niin strategiaa kuin tahdottua muutosta.

Teemme töitä haastaen ja johdon kanssa sparraten, turhia konstailematta ja jämptin suorasanaisesti.

Ota yhteyttä

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojakäytännöistä