Vetovastuu vaihtuu bisnespsykologian palveluissamme

Momentouksen bisnespsykologian palveluita vetävä Katri Hurme siirtyy urallaan eteenpäin 1.10., jolloin vetovastuun palvelusta ottaa seniorikonsulttina Momentouksella elokuusta 2021 työskennellyt Maiju Kangas. Työurallaan Maiju on työskennellyt muun muassa organisaatioiden ja johtamisen kehittämisen sekä henkilöarviointien parissa. Hän on koulutukseltaan ekonomi ja psykologian tohtori.

Uusi rooli huippuammattilaisten tiimin esihenkilönä on Maijun mielestä innostavaa, haastavaa ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia. ”Haluan antaa panokseni siihen, että voimme jatkaa kasvuamme ja kehitystämme yksilöinä ja tiiminä. Ajattelen, että voimme luoda hyvän maaperän ilolle, oppimiselle ja jokaisen potentiaalin parhaalle hyödyntämiselle – näistä syntyy myös hyvä asiakaskokemus ja uudet innovaatiot.”

Oman tiiminsä lisäksi Maijun mielestä parasta Momentouksella on ollut monipuolinen työnkuva, asiakkaat sekä aito halu yhdessä tekemiseen.

Katri jättää tiimin Maijun johdettavaksi hyvillä mielin. Hänellä on vahva luotto siihen, että yhdessä supertiiminsä kanssa Maiju luotsaa liiketoimintaa edelleen eteenpäin. ”Tällä tiimillä ja asiantuntemuksella sekä Maijun otteella on bisnespsykologian liiketoiminnalla kaikki mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä entisestään. Psykologista osaamista tarvitaan tulevaisuudessa organisaatioissa entistä enemmän - niin johdon sparrailussa, yhteistyön rakentamisessa ja erilaisten vahvuuksien hyödyntämisessä kuin onnistuneiden rekrytointien varmistamisessa”, Katri toteaa.

Maiju uskoo, että voimme Momentouksena edelleen vahvistaa yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja tarjota heille entistäkin vaikuttavampia ratkaisuja. ”On ilo olla osa porukkaa, jossa henkilöarvioinnit, suorahaut ja johtamisen kehittäminen tehdään yhteistyössä laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Inhimillisyys ja yhteistyö näkyvät tekemisessämme paitsi omassa tiimissä, myös asiakkaiden suuntaan”, Maiju sanoo.

Tutustu Maijuun - klikkaa itsesi Minä, Momentouksen asiantuntija -artikkeliin tästä

  • Fin