Autamme yrityksiä johtamaan itseään paremmin.

SUORAHAKU • TALENTOUS-HAKU • CRESCO-HENKILÖARVIOINTI • ORGANISAATION KEHITTÄMINEN

MOMENTOUS TUNNISTAA MENESTYKSESI TEKIJÄT

Suorahakua, joka osuu

Löydämme tulevaa menestystäsi tukevat ehdokkaat

Liiketoiminnan kehittäminen alkaa ihmisestä. Suorahaku on luottamuksellista strategisen tason toimintaa, jossa tunnistamme ja löydämme sinulle liiketoimintaasi ja yrityskulttuuriisi parhaiten sopivat ehdokkaat.

Syväluotaava ja ihmistä ymmärtävä toimintatapamme auttaa tavoittamaan ja herättämään myös sellaisten huippuehdokkaiden kiinnostuksen, jotka eivät ole työpaikan vaihtamista edes harkinneet.

Työskentelet kanssamme aina kokonaisen tiimin tukemana, et yksinäisten susien tai anonyymien alihankkijoiden ketjun. Saat meiltä vahvaa sparrausta ja tukea parhaiden ehdokkaiden lopulliseen valintaan asti — ja sen jälkeen.

Talentous-haku: tehokkuutta rekrytointiin

Yhdistä suorahaku omaan rekrytointiosaamiseesi

Kun etsit uutta tekijää päällikkötasolle tai vaativaan asiantuntijatehtävään, mahdollistaa Talentous-haku suorahaun keinojen käyttämisen osana rekrytointiprosessiasi.

Talentous-haku on kustannustehokas ja samalla sinun työmäärääsi keventävä palvelu, jossa me kartoitamme ja kontaktoimme ehdokkaat puolestasi, jotta sinä voit keskittyä ehdokkaisiin tutustumiseen ja parhaan ehdokkaan valintaan.

Henkilöarviointimme on ihmislähtöistä

Psykologinen henkilöarviointi näkee pintaa syvemmälle

Henkilöarviointi on tärkeä osa vaativimpien asiantuntija-, esihenkilö- ja johtotason tekijöiden rekrytointia. Henkilöarviointiemme takana ovat kokeneet ja koulutetut psykologit.

Henkilöarviointi ei koskaan ole pelkkää testien tekemistä — se vaatii kykyä kohdata ihminen ihmisenä ja sitä kautta löytää arvioitavaa henkilöä aidosti työssä motivoivat tekijät ja sävyt varsinaisen kovan osaamisen takana.

Vahvan ammattitaidon pohjalta luomme sinulle perustellun psykologisen näkemyksen siitä, miten arvioitava henkilö taipumuksiltaan, toimintatyyliltään ja kyvykkyyksiltään soveltuu hänelle ajateltuun tehtävään ja miten häntä voi tukea edelleen kehittymisessä.

Organisaation kehittäminen ohjaa haluttuun muutokseen

Nosta yrityksesi johtaminen uudelle tasolle

Erikoisosaamistamme on psykologisen silmän ja vahvan liiketoimintaosaamisen yhdistävä johtamisen kehittäminen ja valmentaminen. Autamme sinua tunnistamaan ja tuomme näkyväksi yhteiseen keskusteluun yksilön ja koko tiimin, esim. johtoryhmän vahvuuksia, sokeita pisteitä ja kykyä kehittyä määritettyyn suuntaan. Tuemme sinua kehittämään johtamisen käytäntöjä, jotka aidosti vievät kohti tavoitetta.

Työskentelytapamme on monimuotoinen ja pohjaa inhimilliseen, välittömään kohtaamiseen, oivallusten synnyttämiseen ja muutosten käytäntöön viemiseen. Autamme sinua mm. oivaltamaan, miten yrityksesi kulttuuri vaikuttaa toimintaan ja päätöksentekoon ja näkemään, millaisia haasteita se asettaa strategisiin tavoitteisiisi pääsemiselle tai esim. muutosjohtamiselle.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut tulemaan löydetyksi suorahakuehdokkaaksi, klikkaa itsesi tänne tämän lomakkeen lähettämisen sijaan.

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojakäytännöistä